ITIL® Trainingen

ITIL is één van de meest gebruikte best practices is op het gebied van IT Management. De ITIL Foundation training, de basistraining van ITIL, wordt door veBoeken ITIL ITMGel opleiders aangeboden. Op deze pagina worden de ITIL trainingen van de IT Management Group beschreven.

Bij de IT Management Group kunt u terecht voor alle officiële ITIL® trainingen. De IT Management Group verzorgt de ITIL trainingen op basis van open inschrijving en in-house. U kunt bij de IT Management Group terecht voor de volgende trainingen:

ITIL® onderkent vier verschillende niveaus van certificering, namelijk: ITIL Foundation, ITIL Intermediate, ITIL Expert en ITIL Master.

ITIL Foundation

Bekijk voor de ervaringen van onze cursisten de pagina ITIL ervaringen.

ITIL Intermediate Lifecycle Modules:

ITIL Intermediate Capability Modules:

ITIL Expert – dit niveau van certificering garandeert dat u een hele brede én diepe kennis van ITIL heeft.

Om het ITIL Expert niveau te behalen, dient u naast een aantal Lifecycle en Capability Modules de volgende training te volgen:

Wilt u het ITIL expert niveau behalen dan is het ook mogelijk om de ITIL® Expert Track te doorlopen. Met deze ITIL Expert Track wordt u door de IT Management Group begeleid naar de officiële ITIL Expert certificering. Kijk voor meer informatie op:

Wilt u zich certificeren als ITIL Expert of als ITIL Master? Bekijkt u dan het certificeringoverzicht voor de verschillende mogelijkheden.

De IT Management Group werkt met ervaren docenten. Onze docenten bereiden u optimaal voor op het examen en geven u naast een goede theoretische basis ook inzicht in het gebruik van ITIL in de praktijk. Alle trainingen worden gegeven op centrale locaties in Den Haag, Utrecht, Rotterdam, Amsterdam en Eindhoven. Onze ITIL® trainingen worden uitstekend gerecenseerd. Bekijkt u onze referenties om een beeld te krijgen van de kwaliteit van onze trainingen of bekijkt u de waardering van onze ITIL® trainingen op Springest.

Copyright © 2008 - 2017 IT Management Group