ITIL Advies


De IT Management Group is onafhankelijk adviseur op het gebied van de inrichting en optimalisatie van uw IT Beheer organisatie. Onze consultants hebben veel ervaring in zowel de publieke- als de commerciële sector. Bij onze adviestrajecten op het gebied van IT Beheer maken we gebruik van best practices als ITIL, ISO20000, ISM en COBIT.

Met behulp van professionele tooling kunnen we de volwassenheid van uw IT Beheer organisatie meten ten opzichte van de ITIL, ISO20000, ISM of COBIT benchmark. We hanteren daarbij vijf ontwikkelingsfasen. Op basis van de meting geven we u graag advies en ondersteunen we u op deze wijze bij het zetten van een volgende stap in de volwassenheid van uw IT beheerorganisatie. Hoewel we werken met een beproefde standaard aanpak is onze benadering altijd persoonlijk en leveren we kwaliteit op maat.

Wilt u meer weten over ITIL en IT Beheer Advies en de mogelijkheden voor optimalisatie van uw IT Beheer organisatie? Neemt u dan contact op met de IT Management Group!

Referenties ITIL Advies

J. Franken ING – Teammanager Servicedesk NL
De IT Management Group heeft voor ING inmiddels een aantal in-house trainingen verzorgd voor ITIL en PRINCE2 in zowel Nederlands als Engels en ook hebben een aantal collega’s inmiddels via de open inschrijving trainingen gevolgd op het gebied van ITIL, PRINCE2, ASL en BISL. Beiden groepen waren erg enthousiast over de trainingen door de interactieve manier waarop de trainingen werd gegeven, het hoge kennisniveau van de trainers en bij de open inschrijvingen ook de locatie en catering. Het contact met IT Management Group ervaar ik als erg prettig doordat ze steeds snel een passende offerte voor een goede prijs weten neer te leggen.

Rixt Veurman – Gemeente Heerenveen
De gemeente Heerenveen heeft een belangrijke volgende stap gezet in de verdere professionalisering van haar IT medewerkers. Dee gemeente Heerenveen heeft allereerst een Apollo 13 Game gevolgd en vervolgens een ITIL Foundation training. De Apollo 13 Game geeft een goed inzicht in hoe wordt samengewerkt en wat eventueel verbeterd kan worden. ITIL Foundation is een best practice op het gebied van IT Management. Alle 14 deelnemers hebben het hoog aangeschreven certificaat weten te behalen!

S. Kloos – Hotelschool The Hague Manager afdeling Automatisering
De medewerkers van de helpdesk en netwerk service desk hebben de training ITIL Foundation bij de IT Management Group gevolgd. Zowel training als trainer waren inspirerend voor de medewerkers en er was veel ruimte voor het bespreken van praktijkvoorbeelden. Ik ben tevreden over de kwaliteit die IT Management Group levert en daarom gaan de functioneel beheerders tevens op voor een training BiSL Foundation bij ITMG.

Copyright © 2008 - 2017 IT Management Group